Nowoczesne terapie genowe i komórkowe są przyszłością medycyny - Czech, Marcin (Menedżer Zdrowia, 2021)
Komentarz prof. Marcina Czecha, prezesa Polskiego Towarzystwa Farmakoekonomicznego, kierownika Zakładu Farmakoekonomiki w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie, byłego wiceministra zdrowia, w sprawie zapewnienia pacjentom dostępu do kosztownych, innowacyjnych terapii.