Na rynku znajdzie się miejsce dla polskiej szczepionkiRozmowa z Tomaszem Ciachem - Kazimierska, Iwona (Menedżer Zdrowia, 2021)
Rozmowa z prof. dr. hab. inż. Tomaszem Ciachem, kierownikiem Zakładu Biotechnologii i Inżynierii Bioprocesowej Wydziału Inżynierii Chemicznej i Procesowej Politechniki Warszawskiej, który kieruje zespołem pracującym nad polską szczepionką przeciw COVID-19.