Sześć procent - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2021)
W trudnych latach kryzysu covidowego przyjęta w listopadzie 2017 r. ustawa chroni polski system ochrony zdrowia przed negatywnymi skutkami spowolnienia gospodarczego.