Kto zapłaci za nasze zdrowie? - Piechociński, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2021)
Przy każdym spotkaniu polskiej rodziny jednym z tematów rozmów, na szczycie ważności dla wszystkich, jest zdrowie – wartość bezdyskusyjna i powszechna. Jak to się zatem dzieje, że efektywność i skuteczność opieki zdrowotnej nie znajdują powszechnego poparcia przy dzieleniu publicznych pieniędzy?