Jesteśmy „wirtualną inspekcją” - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2021)
– W tej chwili Państwowa Inspekcja Sanitarna jest zupełnie inna niż na początku pandemii COVID-19 – ze względu na digitalizację, zaopatrzenie w sprzęt i wdrożone zmiany organizacyjne. Jesteśmy gotowi na czwartą falę – mówi główny inspektor sanitarny Krzysztof Saczka.