Po pierwsze, po drugie, po trzecie… - Jędrzejczyk, Tadeusz (Menedżer Zdrowia, 2021)
W Polskim Ładzie zapisano zniesienie limitów na wizyty u specjalistów, zapowiedziano przeznaczenie 7 proc. PKB na zdrowie w 2027 r. i poprawę jakości w ochronie zdrowia. Tadeusz Jędrzejczyk w „Menedżerze Zdrowia” ocenia te pomysły.