Na drodze do idealnego modelu refundacyjnego - Stelmach, Monika (Menedżer Zdrowia, 2021)
Co w Polsce powinno się zmienić, żeby szybciej wprowadzać innowacyjne leki i technologie medyczne? Na to pytanie starali się odpowiedzieć eksperci podczas panelu „A gdyby tak zmienić perspektywę? Idealna procedura refundacyjna pozwalająca na leczenie zgodne z wytycznymi medycznymi – oczami pacjentów i lekarzy” na konferencji „Priorities and challenges in Polish and European drug policy”.