Zacznijmy leczyć efektywniej - Stelmach, Monika (Menedżer Zdrowia, 2021)
Podczas panelu „System ochrony zdrowia w Polsce na tle wybranych państw Unii Europejskiej. Skąd czerpać wzorce?” Na międzynarodowej konferencji „Priorities and challenges in Polish and European drug policy” omawiano możliwy wzrost efektywności w kontekście struktury systemu ochrony zdrowia. Eksperci przyznali, że konieczna jest reorganizacja oraz zwiększenie wydatków.