Koronawirusowe wróżbiarstwo - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2021)
Częstym tematem podejmowanych ostatnio rozmów, a także modnego od czasu rozpoczęcia się pandemii COVID-19 „wróżbiarstwa” i bardziej poważnych analiz jest kwestia możliwej czwartej fali pandemii. Dyskusja dotyczy tego, czy wobec znikomej obecnie liczby zakażeń jest ona w ogóle możliwa, a jeśli tak, to kiedy może nadejść i jak będzie wyglądała oraz czy możemy mieć jakikolwiek wpływ na to zjawisko.