Ustawa o jakości – tak, ale... - Kraszewski, Jakub; Stefaniak, Tomasz (Menedżer Zdrowia, 2021)
Długo oczekiwaną ustawę o jakości przekazano do konsultacji społecznych. Jest w niej sporo ciekawych rozwiązań, wiele kontrowersyjnych i niemało rewolucyjnych. Pytanie – na ile rewolucja jest potrzebna, a na ile niezbędna.