Oczywiste minusy, niejasne plusy - Błońska, Monika; Rodak, Bartosz (Menedżer Zdrowia, 2021)
Zaprezentowany przez Ministerstwo Finansów projekt zmian podatkowych, które miałyby obowiązywać od stycznia 2022 r., zarówno w obszarze prawnym, jak i podatkowym może przynieść wiele zmian i zaskoczeń dla przedsiębiorców z branży medycznej.