Wizja Zdrowia – ekspercka burza mózgów (Menedżer Zdrowia, 2021)
Podczas V Kongresu Wizja Zdrowia – Diagnoza i Przyszłość – Foresight Medyczny oraz XV Hospital & Healthcare Management zorganizowaliśmy dwadzieścia osiem merytorycznych dyskusji z decydentami i interesariuszami na temat kluczowych zagadnień z zakresu opieki zdrowotnej. Publikujemy najważniejsze tezy niektórych paneli i szczegółowo je relacjonujemy, pokazując, jaką wartość ma ekspercka burza mózgów.