Ochrona zdrowia nie powinna uciekać przed wyzwaniem, jakim są zielone szpitale. Rozmowa z Michałem Grzybowskim - Kazimierska, Iwona (Menedżer Zdrowia, 2021)
– Pandemia koronawirusa przedefiniowała wiele spraw związanych z branżą medyczną i technologiczną, powodując przeciążenia, ale też przyspieszając rozwój takich obszarów, jak chociażby cyfryzacja, digitalizacja i telemedycyna – mówi prezes firmy Philips Polska Michał Grzybowski.