Wyznaczyliśmy priorytety na 2022 rok – i nie tylko - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2022)
Za nami konferencja Priorytety w Ochronie Zdrowia 2022. Podczas sesji inauguracyjnej „Wyzwania zdrowotne i makroekonomiczne dla systemu ochrony zdrowia. Oczekiwania pacjentów, środowiska medycznego, przemysłu i możliwości państwa” poruszano wiele zagadnień, debatowano o zasadniczych sprawach dla ochrony zdrowia. Streszczamy dyskusję ekspertów i liderów opinii i udostępniamy link do strony, na której można obejrzeć debatę.