Same znaki zapytania - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2022)
Ukraińcy nie zastanawiali się, czy Władimir Putin zaatakuje, ale kiedy. Nie chcieliśmy tego widzieć, bo tak było wygodniej. Wytykanie, kto bardziej zawinił, nie ma większego sensu. Wszyscy byliśmy ślepi. Wszyscy pomogliśmy Putinowi. Teraz warto się zastanowić, co jest polską racją stanu.