Sprawozdanie z II Mistrzostw Polskiego Towarzystwa Okulistycznego w Narciarstwie Alpejskim - Omulecki, Wojciech (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2013)
W dniu 9 marca br. odbyły się w Wiśle, na stokach Soszowa, II Mistrzostwa PTO w Narciarstwie Alpejskim. Zawody, w profesjonalny sposób, zorganizowała Szkoła Narciarska „NOVA”. Istotny wkład w organizację zawodów miała również firma Inspire Congress, organizator V Międzynarodowego Sympozjum „Postępy w diagnostyce i terapii schorzeń rogówki”.