Sprawozdanie z III Międzynarodowej Konferencji „Okulistyka–Kontrowersje” - Piróg-Mulak, Małgorzata (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2013)
„Kontrowersje” w tym roku powróciły do Wrocławia. Stolica Dolnego Śląska jest „miastem spotkań”, nic więc dziwnego, że na Konferencję „Okulistyka–Kontrowersje”, która odbyła się w dniach 17–19 października, przybyło ponad 1500 osób. Uczestnicy konferencji spotkali się we Wrocławskim Centrum Kongresowym, mieszczącym się w Hali Stulecia.