Sprawozdanie z 32. Zjazdu Europejskiego Towarzystwa Strabologicznego, Monachium, 7-10 września 2008 r. - Loba, Piotr (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2009)
W dniach 7-10 września 2008 r. odbył się w Monachium 32. Zjazd Europejskiego Towarzystwa Strabologicznego (ESA) połączony z Sympozjum Towarzystwa Bielschowskiego oraz Sympozjum Niemieckiego Towarzystwa Ortoptystycznego.