Okuliści we Wrocławiu - Piróg-Mulak, Małgorzata; Kaniewska, Agnieszka (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2009)
Międzynarodowe Sympozjum „Okulistyka: nowa diagnostyka – nowe terapie”, które odbyło się w dniach 28-30 maja 2009 roku we Wrocławiu, zgromadziło 1400 uczestników.