Sprawozdanie z VIII Forum Okulistyki Dziecięcej - Prost, Marek E.; Latek-Najder, Małgorzata (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2006)
W dniu 3 listopada 2005 r. w Warszawie odbyło się VIII Forum Okulistyki Dziecięcej Sekcji Okulistyki Dziecięcej Polskiego Towarzystwa Okulistycznego. Obrady miały miejsce w Sali Konferencyjnej Budynku Blue Point przy al. Stanów Zjednoczonych w Warszawie. Organizatorem był zespół lekarzy z Kliniki Okulistycznej Wojskowego Instytutu Medycznego pod kierownictwem prof. Marka Prosta.