Sprawozdanie z III Sympozjum Jaskry Polskiego Towarzystwa Okulistycznego - Turno-Kręcicka, Anna (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2003)
III Sympozjum Jaskry Polskiego Towarzystwa Okulistycznego odbyło się we Wrocławiu w dniach 10-12 października 2002 r. Uczestniczyło w nim ponad 900 okulistów z Polski i z zagranicy.