Dr n. med. Barbara Helena Domżał z d. Łuczak (1929-2003) - Stankiewicz, Andrzej (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2003)
W dniu 17.03.2003 roku zmarła dr med. Barbara Helena Domżał z domu Łuczak, okulistka Łódzkiej Akademii Medycznej, Centralnego Szpitala Klinicznego Wojskowej Akademii Medycznej w Warszawie i konsultant w Wojewódzkiej Poradni Specjalistycznej w Warszawie.