Sprawozdanie z działalności Oddziału Wielkopolskiego Polskiego Towarzystwa Okulistycznego w roku 2004 - Załęcki, Krzysztof (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica, 2005)
Skład Zarządu: Przewodnicząca: prof. dr hab. Krystyna Pecold Sekretarz: dr med. Krzysztof Załęcki Skarbnik: lek. med. Mariusz Herwich