Stan narządu wzroku w izolowanej postaci zwyrodnienia barwnikowego siatkówki oraz w zespole Ushera z uwzględnieniem badania przepływu krwi w tętnicy środkowej siatkówki metodą Dopplera - Formińska-Kapuścik, Maria; Kamińska-Olechnowicz, Bożena; Kinasz, Renata; Steuer, Ewa; Domańska, Olga (Klinika Oczna / Acta Ophthalmologica Polonica Supplement, 2004)
In this paper the authors compare a group of patients suffering from isolated form of retinitis pigmentosa with these with Usher syndrome.