Posłowie listy piszą – ranking najaktywniejszych posłów sejmowej Komisji Zdrowia - Karbowski, Radosław (Menedżer Zdrowia, 2023)
Którzy członkowie sejmowej Komisji Zdrowia napisali w 2022 r. najwięcej listów do ministra zdrowia, byli najbardziej dociekliwi i najwięcej razy interweniowali w sprawach zdrowotnych? Czy któryś z nich nie wysłał ani jednej interpelacji i zapytania? Publikujemy ranking najaktywniejszych.