Armia nowego wzoru - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2023)
Ostatnio w „Menedżerze Zdrowia” opublikowaliśmy artykuł dotyczący liczby pracujących lekarzy, skali ich niedoboru i wynikających z tego następstw – tym razem proponujemy, w jaki sposób edukować lekarzy, by zniwelować niedobory, jak wykształcić ich na odpowiednim poziomie, a potem właściwie wykorzystać.