Nowoczesna edukacja to nie tylko nowe technologie - Sygut, Marzena (Menedżer Zdrowia, 2023)
Nowoczesna oferta edukacyjna dla kadr medycznych musi uwzględniać zarówno potrzeby obecnych dydaktyków, jak i przyszłych pracowników systemu ochrony zdrowia – podkreślali pracownicy naukowi uniwersytetów medycznych podczas obrad zorganizowanych przez Konferencje Rektorów Akademickich Uczelni Medycznych.