Gra - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2023)
– Interesariusze publicznej ochrony zdrowia prowadzą swoistą grę niejako w zastępstwie normalnej merytorycznej dyskusji o problemach systemu, dyskusję zastępując propagandą, która ma uzasadnić pewne działania – twierdzi w „Menedżerze Zdrowia” Krzysztof Bukiel.