Ocena legislacji dotyczącej kontroli tytoniu - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2023)
– Unia Europejska chce stworzyć do 2040 r. pokolenie bez tytoniu, czyli sprawić, by mniej niż 5 proc. populacji używało tytoniu – w porównaniu z 25 proc. obecnie – pisze w „Menedżerze Zdrowia” Konstanty Radziwiłł.