Zdrowotna układanka - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2023)
Ekspert współpracujący z „Menedżerem Zdrowia” podjął próbę symulacji, czy na podstawie programów zdrowotnych przedstawionych w cyklu „Zdrowie po wyborach” jest możliwe stworzenie potencjalnej koalicji na lata 2023–2027 – publikujemy autorską ocenę podejścia wszystkich partii do problemu zdrowia.