Udary mózgu — nowy plan działania. Debata „Kuriera Medycznego” i „Menedżera Zdrowia” - Stelmach, Monika (Menedżer Zdrowia, 2023)
Eksperci – pamiętając, że liczy się czas – zastanawiali się nad skuteczną i sprawną współpracą lekarza medycyny ratunkowej, neurologa i kardiologa, aby pacjentowi z udarem pomóc szybko i skutecznie.