Problem niewidzialny - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2023)
Kampania wyborcza dała okazję do wypowiadania się przedstawicielom różnych partii na temat ochrony zdrowia i – jak zwykle – w wypowiedziach tych więcej jest sloganów i gry na emocjach niż merytoryki. W tę grę prowadzoną przez polityków dają się – niestety – wciągnąć również niektórzy dziennikarze i inne osoby.