Rekomendacje Pracodawców RP dla nowego ministra zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2023)
Pracodawcy RP w uzgodnieniu ze środowiskiem ekspertów z zakresu organizacji ochrony zdrowia oraz organizacjami członkowskimi, ustalili listę wymagających korekty obszarów w systemie opieki zdrowotnej.