Spory o miliony - Książek-Bator, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2023)
Samorządowcy i dyrektorzy lecznic domagają się od Ministerstwa Zdrowia i Narodowego Funduszu Zdrowia pieniędzy wydanych na pokrycie ujemnego wyniku finansowego podległych im jednostek – chodzi o miliony złotych. Czy słusznie?