Zdrowy biznes - lista 20 najbogatszych w polskiej farmacji i medycynie - Boruc, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2005)
Kto się nie rozwija, ten się cofa – ta stara zasada jak ulał pasuje do drugiej edycji Listy Najbogatszych osób w polskiej farmacji i medycynie. Dowodem potwierdzającym tę maksymę są właściciele firm, które w ubiegłym roku nie poprawiły swoich wyników lub poprawiły je w niewielkim stopniu. W tym roku już ich na naszej liście nie znajdziemy. Na ich miejsce weszły nowe postaci. Jedną czwartą tegorocznego Top 20 zajmują nowe sylwetki. To potwierdzenie dużego ruchu w biznesie farmaceutyczno-medycznym.