Gazowe pomieszanie - Piątek, Kamil (Menedżer Zdrowia, 2006)
Hospitalizowanym pacjentom można podawać tlen medyczny z butli albo generatorów. Ponieważ gazy medyczne podlegają takim samym przepisom prawnym jak leki, wydawać by się mogło, że w obu wypadkach mieszanka jest tej samej jakości. Okazuje się jednak, że w zależności od źródła choremu ordynuje się coca-colę lub... polo cocktę.