Elektroniczny menedżer (Menedżer Zdrowia, 2006)
Liczba czytelników bezpłatnego portalu naszego wydawnictwa (www.termedia.pl) wynosi obecnie 23 049 osób. Codziennie rejestruje się ok. 100 nowych internautów. Wielu z nich czyta nasze pisma niemal codziennie. Menedżera Zdrowia, pismo zajmujące się problemami zarządzania oraz reformą służby zdrowia czyta blisko 2 tys. osób a liczba zarejestrowanych internautów ciągle rośnie.