„Zbrodnia” i kara – szczegółowa analiza wyników kontroli Narodowego Funduszu Zdrowia w latach 2020–2024 - Rzeszuto, Jakub (Lekarz POZ, 2025)
recepty, ubezpieczenie służb farmaceutycznych, regulacja i kontrola placówek