Od wydawcy - Michalak, Janusz; Łukomski, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2006)
Janusz Michalak - Nu pogodi ! Gdyby u nas nawet pojawiał się polski Zajac, to nasi bojowi politycy zakrzyknęli by od razu:Nu pogodi!… Jacek Łukomski - Można…czy nie można? Porozumienie Zielonogórskie wywalczyło wzrost wynagrodzeń, choć nie było na to funduszy.