Szantaż lekowy. Rozmowa ze Zdzisławem Sabiłłą - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2006)
- Funduszy na refundację leków należy szukać w racjonalizacji wydatków z obecnej puli, w rozwiązaniach administracyjnych oraz usprawnianiu systemu – rozmowa z dr. Zdzisławem Sabiłłą, prezesem Zarządu Janssen Cilag Polska.