Pacjent w komputerze - Wieczorek, Andrzej (Menedżer Zdrowia, 2006)
Technika cyfrowych obrazów rentgenowskich staje się coraz powszechniej używaną metodą diagnostyki obrazowej. Autor, dyrektor Działu Medycznego firmy Agfa przedstawia najkorzystniejsze konfiguracje systemu obrazowania i ich ceny.