Z rządem na ringu - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2006)
Jeśli nic się nie wydarzy, to grozi nam perspektywa krajów trzeciego świata, czyli istnienie niewydolnej fasadowej opieki publicznej i obok niej rozwijająca się burzliwie opieka zdrowotna dla bogatych