Jak to sie robi w Europie - Kawalec, Paweł (Menedżer Zdrowia, 2006)
Niedawno powstała w Polsce Agencja Oceny Technologii Medycznych. Przedstawiamy działanie siostrzanych (po naszej akcesji do UE) agencji HTA działających w Szwecji, Wielkiej Brytanii i Hiszpanii.