Medycyna hybrydowa. Rozmowa z Drago Cerchiari i Mauricem Wagnerem - Knypl, Krystyna (Menedżer Zdrowia, 2006)
W rozmowie z dr. Drago Cerchiarim, prezesem zarządu EUCOMED i Maurice Wagnerem, dyrektorem generalnym przedstawiamy problematykę poprawy dostępu pacjentów i lekarzy do najnowszych technologii medycznych.