Klinika księcia Józefa - Uzdowska, Jadwiga (Menedżer Zdrowia, 2006)
Oprócz zabiegów zakontraktowanych przez NFZ rocznie w Nałęczowie przeprowadza się ponad 700 operacji komercyjnych. W tekście pokazujemy jak można pogodzić obowiązki publicznej i prywatnej lecznicy.