Lepiej późno niż wcale - Gontarz, Jerzy (Menedżer Zdrowia, 2006)
Już po raz drugi oddajemy w Państwa ręce specjalny dodatek o źródłach finansowania projektów w obszarze ochrony zdrowia z funduszy Unii Europejskiej.