Niemiecki patent. Rozmowa z Ullą Schmidt - Cywiński, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2006)
Ulla Schmidt, minister zdrowia RFN, w rozmowie redakcyjnej opowiada o stanie służby zdrowia w Niemczech, proponowanych zmianach i wprowadzanych reformach systemu ochrony zdrowia.