Układ. Rozmowa z Andrzejem Sośnierzem - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2006)
Andrzej Sośnierz, były szef Śląskiej Kasy Chorych, poseł PiS, przedstawia swoją koncepcję reformy systemu ochrony zdrowia oraz obnaża mechanizmy, które blokują jej wprowadzenie.