Dlaczego Polska jest traktowana przez firmy farmaceutyczne jak poligon doświadczalny (Menedżer Zdrowia, 2006)
Dlaczego Polska jest traktowana przez firmy farmaceutyczne jak poligon doświadczalny? Na pytanie odpowiadają wybitne autorytety. M.in. prof. T. Hermanowski, prof. J. Sławiński, prof. W.Jędrzejczak i J. Wojciechowicz.