W sieci zdrowia - Staszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2006)
Znaczenie witryn internetowych szpitali w interaktywnej komunikacji z pacjentem. Opis zjawiska na podstawie przykładów z krajów zachodnich oraz USA.